Ota yhteyttä

Kosmetiikka

ACO

ACO on kehittänyt tuotteet kaikille ihotyypeille ja kaikkiin tilanteisiin - ongelmattomasta ihosta herkimmällekin ihotyypille, arkipäivän ylellisyydestä lääkevalmisteisiin. Jotta laatu tuntuisi heti ensi kosketuksessa, teemme työtä myös pakkausten miellyttävän ja selkeän muotoilun eteen. 

http://www.aconordic.fi/

AVÈNE

Hoitava Avène-ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Valmistaja on ranskalainen Pierre Fabre, joka on tunnettu myös luotettavana lääkealan yrityksenä. Kaikki Avène-tuotteet perustuvat ihoa rauhoittavaan Avène-terveyslähdeveteen. 

http://www.avene.fi/

DECUBAL

Vuosien aikana Decubal on kehittänyt laajan valikoiman kuivan ja herkän ihon erityistuotteita. Decubal on nykyään yksi Skandinavian suurimmista kuivan ja herkän ihon hoitoon käytettävistä ihonhoitotuote-sarjoistahttp://www.avene.fi. Tuotteitamme käytetään muun muassa sairaaloissa ja ihotautiklinikoilla.

http://www.decubal.fi

FAVORA

Favora on kehittänyt herkän ihon hyvinvointia ja kokonaisvaltaista hyvää oloa jo 15 vuoden ajan. Korkealaatuisen hoitosarjan kasvipohjaiset luonnonöljyt ja tutkitut tehoaineet huolehtivat kasvojen, vartalon, käsien, jalkojen sekä hiusten erityistarpeista. Jatkuva kehitys, valvonta sekä testaus takaavat tuotteille korkean laadun ja parhaan toimivuuden.  

http://www.favora.fi/

LA ROCHE-POSAY

La Roche-Posay - yli 25 000 ihotautilääkärin suosittelema tuotesarja. La Roche-Posay'n tuotteiden tärkein periaate on minimalistisuus: aktiiviaineosat rajoitetaan mahdollisimman yksinkertaisiin, mutta tehokkaisiin yhdistelmiin. Tuotteiden koostumuksista karsitaan pois kaikki ylimääräinen, joka voisi häiritä herkän ihon tasapainoa. Kaikki La Roche-Posay -tuotteet testataan herkällä ja atopiaan taipuvaisella iholla, jolloin voidaan varmistaa niiden soveltuvuus herkimmällekin iholle.
 
http://www.laroche-posay.fi/Suomi/kauneus/etusivu-h.aspx

LOUIS WIDMER

Louis Widmer -ihonhoitotuotteet perustuvat uusimpaan dermatologiseen tietämykseen ja tunnusomaista tuotteille on niiden optimaalinen vaikutus ja siedettävyys. Tuotteet valmistetaan ja kehitellään Louis Widmerin omissa laboratorioissa – tiiviissä yhteistyössä sveitsiläisten ihotautilääkäreiden kanssa.

http://www.louis-widmer.fi/fi_FI/

VICHY

Vichy on L'Oréalin ylellinen apteekkikosmetiikkasarja. Tuotteiden teho perustuu Ranskalaisen Vichyn kylpyläkaupungin lähdeveteen, joka tunnetaan ihoa vahvistavana ja rauhoittavana. Vichyn tuotteet ovat allergiatestattuja ja soveltuvat herkälle iholle.

http://www.vichy.fi/

Haminan Keskus-Apteekki
Satamakatu 9
49400 Hamina